Uvjeti korištenja

Pažljivo pročitajte ovaj dokument “Uvjeti korištenja”. Vaša kupovina naših proizvoda podrazumijeva da ste pročitali i prihvatili ove Uvjete korištenja.

Uvjeti

Web stranica portala KVALiS vam daje ne-ekskluzivnu ograničenu licencu za korištenje proizvoda koji se prodaju putem nje i u  skladu s ovim uvjetima.

Ograničeno korištenje

Možete koristiti kupljene proizvode neograničeno za svoje potrebe, ako nije drugačije navedeno u licenčnom ugovoru proizvoda.

Izmjene

Vi niste ovlašteni napraviti nikakve izmjene u proizvodima osim odgovarajuća podešavanja nužna za vaše potrebe.

Ažuriranja

Svi proizvodi se ažuriraju i u trenutku kupnje se isporučuje uvijek posljednja verzija i kompatibilna s deklariranim platformama.

Vlasništvo

Vi ne možete prenostiti licence na bilo koga drugoga, bez prethodnog pismenog odobrenja od portala KVALiS. Vi ne možete tvrditi o svom intelektualnom ili isključivom vlasništvu na bilo kojem od naših proizvoda nakon vaših izmjena. Svi proizvodi su vlasništvo portala KVALiS ili kako je navedeno u posebnom licenčnom ugovoru proizvoda. Naši proizvodi su pod uvjetom ” kako jest” bez jamstva bilo koje vrste, bilo izričito ili implicirano. Ni u kojem slučaju portal KVALiS ne odgovara za bilo kakvu štetu. Uključujući, ali ne ograničavajući se na, izravne, neizravne, posebne, slučajne ili posljedične štete ili druge gubitke nastale iz uporabe, nemogućnosti uporabe ili funkcionalnih problema bilo koji od naših proizvoda .

Korištenje sadržaja

Priznajete da stranica sadrži ili može sadržavati materijale (skupno “sadržaj”) koji je zaštićen autorskim pravom, žigom ili drugim vlasničkim pravima. Ne smijete prenositi ili prodavati, reproducirati, stvarati izvedene radove, distribuirati ili na bilo koji način iskoristiti bilo koji od sadržaja, u cijelosti ili djelomično, osim s izričitim Ugovornim dopuštenjem za to.

Pravila o povratu novca

Svaki proizvod koje se distrinuira preko portala KVALiS može se testirati i provjeriti funkcionalnost bez plaćanja i bilo kakvih troškova. Provjera i proba proizvoda je vremenski neograničena sa svim navedenim funkcionalnostima  pa se smatra da je je narudžba neopoziva i da se nakon izvršene uplate ne vraća novac, osim u slučajevima da stvarna funkcionalnost nije u skladu s deklariranom u specifikacijama.

Podrška

Portal KVALiS nudi proizvode “kakvi jesu”, što znači da oni funkcioniraju onako kako su deklarirani u specifikacijama, a ne kako vi želite ili očekujete. Nadalje, ne dajemo podršku putem e-maila, već isključivo svim korisnicima putem javnog eNaloga, a korisnicima s aktivnom pretplatom na servis i putem privatnh eNaloga. Za proizvode koji nisu izvorno od portala KVALiS podršku pruža izvorni proizvođač ili ovlašteni servis.

Portal KVALiS pridržava pravo trenutne izmjene uvjeta bez prethodne najave.

Zadnja izmjena 15.o7.2016.

Pin It on Pinterest