Napišite poruku

5 + 5 =

O kontaktu

Kontakt formular je namijenjen posjetiteljima bloga da pošalju upite vezane za blog i njegovu tematiku, komentare, primjedbe.

Ova forma kontakta nije namijenjena za stručna pitanja i stručnu raspravu. U svrhu  javnog diskutiranja koristi se forum. Za osobne stručne savjete i pružanje pomoći korisniku u rješavanju stručnih pitanja koristi se eTicketing, koji nije besplatan.

Molim posjetitelje da uvažavaju ova pravila, jer u suprotnom se ne smatram obveznim odgovarati na upite preko ove forme kontakta.

S poštovanjem,

Zdenko Adelsberger

             

 

 

Partner program (Affiliate)

Ovo su moji linkovi partnerskog programa (Affiliate). Sve proizvode i servise navedne ovdje odabrao sam i koristim nakon pomnog istraživanja i testiranja raznih ponuda u svijetu WordPressa. Ovi proizvodi i usluge su optimalni izbor za visoku učinkovitost i profesionalnost. Preporučam ih ako se bavite razvojem, održavanjem WordPress stranica ili želite napraviti jednostavno profesionalni blog ili web stranicu u WordPress okruženju. Ako kliknete ili kupite neki od ovih proizvoda ili servisa ja ću dobiti neku proviziju, a vi će te dobiti profesionalno rješenje za svoje potrebe. Koristite moje linkove partnerskog programa. Vas to ništa ne košta, ali time dajete podršku ovom blogu...   Hvala unaprijed.

SiteGround

Divi

Code Canyon

DuplicatorPRO

Najbolji hosting
za WordPress
Zašto SiteGround?

DIVI Theme - najbolji vizualni uređivač WordPress teme
Zašto DIVI Theme?

Navjeća baza PRO dodataka
za WordPress

Vrhunski plug-in za arhiviranje i migraciju WordPress Instalacija

WordPress Theme Editor

ServerPress

CSS Hero - Vizualno uređivanje CSS datoteka za svaku temu

Lokalno uređivanje WordPress stranica i objavljivanje na web-u

Pin It on Pinterest